Flickan och rosorna

 
 
 
 
 

Rismyrliden #1

Vilken underbar dag vi har haft tillsammans med Mormor och Morfar P i Rismyrliden!
Jag har inte varit där sedan jag var liten men det var precis som jag minns det, fast ännu lite mysigare nu när man vet hur man ska njuta av ett lantställe från 1800-talet.
My hade jätteroligt och busade hela dagen. Klappade kaninerna och tittade på grisar, kalvar och andra djur.
Det blev väldigt många bilder så jag lägger upp dom i två eller fler omgångar.

Imorgon blir min lilla skruttfia hela 10 månader gammal! Hon går nu själv, både ute och inne och har ett hej dundrans temperament.... Eftersom att jag har kvar mitt är det väl pappas hon har fått. ;)





Sommarbebis

Det har varit tyst här ett bra tag nu, vi har haft så mycket annat för oss, förra helgen var vi och hälsade på Erica med familj, och pappa.
Det var så mysigt och jag var inte alls sugen på att åka hem! Det blev såklart massor av bilder så här kommer några motljusbilder på min lilla skatt!







Modell: My
Fotograf: Josefin Westergren
Utrustning: Nikon D60, Nikkor 55/1:1.4, reflexskärm guld

Sovrummet Före & Efter

Igår tapetserade och målade vi hela dagen, hallen och sovrummet.
Hallen blir klar först imorgon då vi insåg ganska snabbt att den gamla tapeten syntes igenom den nya. Suck. Så nu är underarbetet klart och imorgon kör vi igen!

Sänggaveln är ett varv färg bort innan den ska upp och så ska jag framkalla lite foton att sätta i mina nya ramar, nya sänglampor ska upp, en tidningshylla och så ska jag göra en taklampa innan det är helt klart! Sängborden är tillfälliga, men jag funderar på att göra dom permanenta! Nya golv blir det också - i samtliga rum, men först till hösten.




Efter:





RSS 2.0