"I object!"

Igår sålde sambon sin "bus-bil" och jag fick den större delen av pengarna till mitt nya objektiv - tusen tack älskling!
Jag fick en orderbekräftelse på min mail att objektivet är beställt MEN att det kommer ta längre tid än jag trodde att få hem det eftersom det var en beställningsvara. Suck. Jag som längtar så. Men när det väl är i min ägo ska jag använda det flitigt.
Sedan ska jag försöka hitta ett kamerahus av modell Nikon D300 eller liknande när jag fått sålt min nuvarande kamera.

Imorgon kommer Ida hit på lunch, ska bli så roligt att ses! Man är ju lite isolerad som mamma-ledig.

Nu sitter lillan i sin babysitter och hunden har fastnat med pälsen i hennes hand. Ska kanske försöka hjälpa sistnämnda loss?

bild lånad från netonnet.se

Frisyren som förändrade världen

Detta härliga hår är vad min lilla tjej kommer vara känd för, helt klart! På bilden är hon nybadad så det ser lite mer...tamt ut, idag. Men visst är det en kaluffs utan dess like! Funderar på om mamman ska bli blond igen också, många tittar konstigt på lillan och sedan på mig? Någon slags förnyelse behövs hur som helst!

 


Fåglar

Igår kom äntligen grejerna jag beställt till lillans rum. Efter lite strul med adresser så kom det till slut rätt! Hon skickade med två hårspännen och en liten skrivbok som plåster på såren antar jag!
Jag är i alla fall nöjd med allt och lillan började direkt äta på sin nya uggla, så även den gick igenom besiktningen.



Min nya blogg

Att aldrig bli nöjd är nog jag i ett nötskal. Jag gör allting halvdant och blir besviken över att jag inte riktigt lyckas med något jag tar för mig. Nu är det slut med det.
Denna blogg skall brukas som min blogg en gång i tiden gjorde, effektivt. Jag kommer samla fotografier här, blandat med inredning och personliga händelser. Lillans blogg kommer att finnas kvar, men med lösenord enbart för ett fåtal att läsa.
Det här kommer att bli min "dagbok" och förhoppningsvis ska den hjälpa mig att utveckla bland annat mitt skrivande och mitt fotograferande.

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0